booking danhostel soenderborg

privatlivspolitik og cookies

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Danhostel Sønderborg Vollerup
Mommarkvej 22
6400 Sønderborg
Telefon: (+45) 74 42 39 90
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

topbanner

FN's Verdensmål - Danhostel Sønderborg Vollerup


Fattigdom

Forærer møbler, hovedpuder,
dyner o. lign. der skal udskiftes
til lokale organisationer, der
hjælper fattige og udsatte.


Stop sult

Undgå madspild
Tag kun det på Din tallerken,  Du spiser.

Vi har en ugentlig kød fri dag.
Vejer madspild.


Sundhed og trivsel

Røgfri værelser/ opholdsstuer. Anviste rygeområder.
Det tager kun 5 minutter at finde en legekammerat.
Arm karrusel – svævebane – klatrevæg - trampoliner - minigolf – petanque – basket ball - boldbaner - mobilius


Uddannelse

Relevant uddannelse til personale.
Stille sig til rådighed for jobprøvning  og erhvervspraktik.
Styrke rammer for lejrskoler.


Ligestilling

Kønsopdeling på fællesværelser.
Samme løn for samme arbejde.


Rent vand

Vi opfordrer til at man tager et koldt brus eller kun bruser 3 minutter. Fedtopsamling.
Miljøgodkendte rengøringsmidler.


Energi

Vi har solceller, varme pumpe, luft til luft.
LED pære/ sparepærer. Nyt naturgas fyr.
Hovedbygning 20 cm total isolering.


Jobs

Vi har en god personalepolitik. Anviser cykeludlejning.
Vores Leverandører lever op til gældende lovgivning og overenskomster.


Industri

Vi anviser vandre- og  cykelruter.
Anviser offentlig transport.


Mindre Ulighed

Vi tilstræber at behandle alle vore gæster ens.


Lokalsamfund

Vi styrker den lokale historiefortælling. Samarbejde med lokale aktører inden for oplevelser / attraktioner, handel, restauranter,  transport osv.


Forbrug

Affaldsbehandling. Forebyggelse, Reduktion, Genanvendelse Afskaffelse af plastic (bestik, drikkeflasker osv.)


Klima

Vildhave biodiversitet.
Insekt hoteller, Insekt hegn, Pindsvinekrat, Brændenælde sommerfugle, Raftehegn med bark, Organisk gødning.


Havet

Vi uddeler affaldsposer til at samle skrald på stranden.
Vores linnedposer er genbrugelige poser.


Land

Vi har en vild have med ukrudt og krat.
Vi har fasaner og harer i vor have. økologiske æbler m.m.


Fred

 Ingen diskrimination.


Partnerskab

Vi er medlem af Projekt Zero.
Medlem af Danhostel kæden.


 

topbanner1 

Paaskeferie UK

Easter holidays in Denmark Sonderborg, on the island Als in the Baltic Sea.
Nearby forest, water and shopping.

Activities:  only 20 minutes from the hostel away.

5 activities  -  one  ticket

Universe, Universe is a natural science adventure park where children and adults play and learn about natural science and technology.

 Sønderborg Castle, The historically significant castle, which lies along the water in Sønderborg,

Visit the History Centre in Dybbøl and step into the history of the Danish-German War 1864 Düppeller mill, Dybbøl Mølle has led a stormy life on the top of Dybbøl Banke.

Cathrines Minde brickworks museum

Price: € 50 for adults and € 36 for children under the age of 17

Everything is only 20 minutes away by car or bus.

Offer:

1 x Easter egg hunt + 1 x mini golf play included in the price.

Playground with trampolines, suspension railway and much more.

Activities in our garden for free:  Playground, trampoline

After only 5 minutes you have found a play friend!

2 nights with 2 adults and 2 children u. 12 years

In the family room with:

Shower/toilet

Bed linen/towel

Breakfast buffet

For only € 270

With activity package: For only € 440

7 nights with max. 4 adults and 2 children u. 12 years

In your own hut with:

Shower/toilet

Kitchen/oven and fridge

From only € 600

We offer bed linen and breakfast, you have to book seperately.

Bring your bikes with you, we have the right facilities for them.

Alternatively, you can rent bicycles nearby, we hope it will be a sunny Easter.

Wi-Fi and parking are free with us.

Booking: send us an email (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ) or call us on 0045 74423990

10 Cottages in Sonderborg, in a beautiful nature and area. Hytter

Only 6 minutes to Sønderborg Centrum

Saturday – Saturday

Holiday Cottages is just a great place for kids!!!

Modern rooms and a large garden with many free activities. Free parking and free WiFi.

A place where kids have fun and the parents no stress. Single father or mother, it only takes 5 minutes to find a playmate. Grandparents will have the best holiday with their grandchildren.
Just try it!!

Perfect playground.

We offer a rich breakfast buffet – please order separately!!

Bed linen, towels are not included in the price but can be purchased on arrival.

Kitchen: Service, pots and pans   Refriduator, Coffee machine and stow.

Living room: Furniture’s and satellite TV and Wi Fi

Bedroom: 2 bedrooms with2 x 2 single beds.  1 hems with room for 2 children Hygge i hytte 01

Entertainment: Playground – Trampoline – Minigolf – Different ball plays  2 Nose bears, Mathilde and Kløj – diff. Birds in voilere –

Terrace: Garden furniture and grill

Outdoor activities: Big green grass areas with plenty of sports activities, the children will have great fun.

Tours: Legoland – Lion Park – 7 castles – Rømø with beach and Toy museum.

Universe – Sønderborg Castle – Centre of history

Distances to: Sønderborg Centrum 6 minutes in car/bus
Flensburg Germany 20 Minutes   big shopping opportunities
Beach and wood: 15 min to walk.

Other: There are washing machine, freezers and other facilities for angling.

Breakfast, Lunch or. Lunch Packet and Supper can be order to fair prices.

Give us a mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. and tell us which week you wish!

See also: www.vollerupminigolf.dk    www.hytteferie.net

Bedsteforaeldre hygge Dreng paa terresse
Ved at bruge dette website accepterer du, at der bruges
¨cookies til indsamling af statistik¨ Jeg accepterer cookies fra denne hjemmeside
¨OK til cookies¨